Bever Haarvilthoed by Borsalino

Uitstekende kwaliteit. Kenners van uitmuntende hoofddeksels zullen de elegante herenhoed met echte beverpels zeker kunnen waarderen. De stijlvolle Fedora van Borsalino ziet er schitterend uit door het zijdezachte oppervlak en de klassieke ripsband met gouden merkaanduiding. Door het fijne elastiekbandje met ophanglus kan de luxueuze haarvilthoed aan de knop van een hemd of jas worden bevestigd. Met lederen voeringsband en een zijdezachte voering met gouden, luxueuze afwerking. De fijne beverpelshoed wordt geleverd in een decoratieve, stevige hoedendoes om hem veilig in te bewaren en te vervoeren.

€ 599.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Bever Haarvilthoed by Borsalino
Product
 

Humphrey Bogart Authentic Vilthoed by Borsalino

Authentiek Bogart. Dit model van Borsalino van haarvilt is van een onweerstaanbare charme. Het is dan ook geïnspireerd op de originele vorm van het bekende Bogartmodel. Humphrey Bogart liet zijn klassieker destijds persoonlijk vervaardigen door Borsalino. De grote kwaliteit van de waterafstotende fedora is te danken aan het met zorg verwerkte materiaal van 100% haarvilt. Met reproductie van de handtekening op de lederen band aan de binnenzijde.

€ 450.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Humphrey Bogart Authentic Vilthoed by Borsalino
Product
 

Borsalino Brede Rand Bogart Hoed

De hoed met brede rand van Borsalino. Sinds 150 jaar is de naam van de legendaire Italiaanse hoedenmaker Giuseppe Borsalino een synoniem voor de hoed der hoeden. Het bijzondere van deze hoed: Zoals tegenwoordig nog maar heel weinig hoeden, bestaat hij uit kostbaar konijnenhaar en is met de hand vervaardigd. Een aanschaffing voor het leven, goed behoed in een succesvolle toekomst. De hoed is niet gesteven en wordt uit één stuk vervaardigd. Klassiek modern zoals altijd uitgevoerd met een voering van taf en met een leren zweetband.

€ 449.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Borsalino Brede Rand Bogart Hoed
Product
 

50 Gram Heren Fedora Hoed by Borsalino

Met de nodige luchtigheid. Deze exclusieve Borsalino-hoed van haarvilt is gemaakt van het fijnste konijnenhaar. Hierdoor weegt de hoed slechts 50 gram. Het satijnzachte haarvilt is van nature water- en vuilafstotend. Hierdoor is het hoogste draagcomfort gegarandeerd en blijft uw hoofd ook nog eens lekker koel of juist warm. Deze elegante en naadloze fedora is een uitstekende keuze voor elke stijl- en kwaliteitsbewuste man. Geproduceerd in Italië, met klassiek ribboordversiering en goudkleurig Borsalino-logo.

€ 449.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden 50 Gram Heren Fedora Hoed by Borsalino
Product
 

Borsalino Hoed Klassiek

De hoed der hoeden. Sinds 1857 staat de naam van de legendaire Italiaanse hoedenmaker Giuseppe Borsalino voor de hoed onder de hoeden. Het bijzondere: Zoals tegenwoordig nog maar heel weinig hoeden bestaat hij uit kostbaar konijnenhaar en wordt in precieze detailarbeid met de hand vervaardigd. Hoofdgedeelte en hoedrand zijn uit één stuk verwerkt en kunnen helemaal ongesteven in hun typische fedoravorm worden gebogen. Klassiek modern als altijd is de hoed met ribband en voering van zuiver zijde alsook een leren zweetband uitgevoerd. Zo goed als gewichtsloos, fluweelzacht en buitengewoon sterk waterafstotend. Een aanschaffing voor het leven, goed behoed in een succesvolle toekomst.

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Borsalino Hoed Klassiek
Product
 

Borsalino Marrone Hoed

De hoed der hoeden. In stijlvolle bruine kleurnuance. Sinds 150 jaar is de naam van de legendaire Italiaanse hoedenmaker Giuseppe Borsalino een synoniem voor de hoed der hoeden. Het bijzondere van dit model: Zoals tegenwoordig nog maar heel weinig hoeden, bestaat hij uit kostbaar konijnenhaar en is met de hand vervaardigd. Een aanschaffing voor het leven, goed behoed in een succesvolle toekomst. De hoed is niet gesteven en wordt uit één stuk vervaardigd. Klassiek modern als altijd uitgevoerd met een voering van taf en een leren zweetband.

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Borsalino Marrone Hoed
Product
 

Lariat 5X Haarvilthoed by Stetson

Zelfbewust met schwung. Het fijnste haarvilt is met zorg verwerkt tot deze opvallend mooie en kwalitatief hoogwaardige cowboyhoed van Stetson. Door de uni uitvoering komt de zelfbewust golvende rand uitstekend tot zijn recht. De finishing touch wordt gevormd door het smalle ledergarnituur. Bij rodeo´s en countryconcerten hoort de cowboy tot de standaarduitrusting, maar ook urban cowboys zullen er raad mee weten. Made in the USA.

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Lariat 5X Haarvilthoed by Stetson
Product
 

Open Road 5X SuperX Hoed by Stetson

Imposant. Stetson staat bekend om zijn unieke kwaliteit en fantastische designs. Ook dit model scoort dus met vlag en wimpel. Het fijnste haarvilt staat borg voor deze soepel-elegante verschijning in een fraaie aantrekkelijke kleur met een iets opstaande rand. Het smalle garnituur dat eindigt in een mooi strikje zorgt voor de finishing touch. Deze hoed verenigt stijl met kwaliteit op een manier die zijn weerga niet kent. Made in the USA.

€ 389.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Open Road 5X SuperX Hoed by Stetson
Product
 

Borsalino Nero Pack Away Hoed

Klassiek zwart. De hoed in haarvilt met band van suède van Borsalino overtuigt door stijl en kwaliteit. Zacht konijnenhaar maakt van de traveller een waterafstotende, attractieve outdoorhoed voor alle gelegenheden. Embleem en voeringband met Borsalino-print.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Borsalino Nero Pack Away Hoed
Product
 

Borsalino Traveller Marrone Hoed

In aangenaam gezelschap. Met deze praktische hoed met stijlvolle ruw leren band van Borsalino aan uw zijde is elke trip de moeite waard. Het hoogwaardige konijnenhaar beschermt de handgemaakte herenhoed in sportief travellermodel u tegen regen, stof, zon en ongedierte, terwijl u volop van de omgeving kunt genieten. Rol hem voorzichtig op en berg hem in uw koffer op voor de volgende reis.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Borsalino Traveller Marrone Hoed
Product
 

Carmelita Dameshoed by Borsalino

Harmonie in optima forma. Deze vilthoed van Borsalino is supervrouwelijk. De hoed en het ripsbandgarnituur zijn ton-sur-ton en dat zorgt voor een extra harmonische aanblik. Het model staat mooi bij avondkledij en broekpakken. Het lichte haarvilt van konijnenhaar is het hele jaar door prettig om te dragen en beschermt hoofd en haar tegen de elementen. Made in Italy.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Carmelita Dameshoed by Borsalino
Product
 

Borsalino Forest Pack Away Hoed

Origineel Borsalino 1857 traveller voor op pad. De hoed der hoeden. Hier in lichte travellervorm. Ideaal voor vakantie en langere uitstapjes, want heel eenvoudig oprolbaar ook in de koffer op te bergen. Sinds krap 150 jaar is der naam van de legendaire Italiaanse hoedenmaker Giuseppe Borsalino een synoniem voor de hoed der hoeden. Het bijzondere van dit model: Zoals tegenwoordig nog heel weinig hoeden, bestaat hij uit kostbaar konijnenhaar en is met de hand vervaardigd. Een aanschaffing voor het leven, goed behoed in een succesvolle toekomst. De hoed is niet gesteven en wordt uit één stuk vervaardigd. Klassiek modern als altijd uitgevoerd met zacht voeringband en edele ledergarnituur.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Borsalino Forest Pack Away Hoed
Product
 

Alessandria Rainproof Hat by Borsalino

Onbezwaard. Ultralicht en met een klassiek garnituur van ripslint zweeft de stijlvolle fedora van Borsalino op het hoofd. Het gelijkmatige, soepel afgewerkte haarvilt met waterafstotende eigenschappen geven de elegante regenhoed fantastische draageigenschappen. Een exclusieve vilten hoed voor alle dames en heren die bij nat, koud weer uitstekend gekleed voor de dag willen komen. Met fijne voeringband van ripslint.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Alessandria Rainproof Hat by Borsalino
Product
 

Golden Audrey Haarvilthoed by Borsalino

Expressief charmant. Dit prachtige model van Borsalino is gemaakt van eersteklas haarvilt. De bijzondere rand van het met de hand vervaardigde model maakt het superelegant. Dat geldt ook voor het bijzondere ripsbandgarnituur met goudkleurige strepen. Het uitgelezen materiaal van 100% haarvilt bepaalt de optiek. Waterafstotend. Made in Italy.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Golden Audrey Haarvilthoed by Borsalino
Product
 

Powder River Cowboyhoed by Stetson

Vrijheid, avontuur en een Stetson. Zo´n robuust en uitgesproken model is een must voor urban & country boys. Deze uni cowboyhoed van Stetson met zijn golvende rand, karakteristieke kroon en smal ledergarnituur is gemaakt van zacht maar robuust haarvilt dus berekend op vrijheid en avontuur. Made in the USA.

€ 295.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Powder River Cowboyhoed by Stetson
Product
 

Coolabah Haarvilthoed by Akubra

Zonder gevaar. Wie deze exclusieve Traveller van Akubra koopt, krijgt ongetwijfeld de beste kwaliteit op de hoedenmarkt. De edele hoedband is gemaakt uit krokodillenleder en is conform aan de Australische voorschriften voor dierenbescherming afgewerkt en geeft het fijne konijnenhaar dierlijke trekjes. Met voeringband uit leder, tafvoering en zijdelingse luchtgaatjes.

€ 294.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Coolabah Haarvilthoed by Akubra
Product
 

Coober Pedy Opal Haarvilthoed by Akubra

Edelsteen op edele hoed. De grootste mijn voor opaalstenen ter wereld - Coober Pedy - geeft deze versierde travellerhoed van Akubra zijn naam. Op de hoedband uit ruw kangoeroeleder is de nationale, Australische steen bescheiden maar zo aangebracht dat hij niets aan uitstraling verliest. Met voeringband uit leder, tafvoering en zijdelingse luchtgaatjes.

€ 279.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Coober Pedy Opal Haarvilthoed by Akubra
Product
 

The Valley 4X Haarvilthoed by Stetson

Inspirerend. De fraai gedeukte kroon en bijzondere golvende rand geven al aan dat deze fraaie cowboyhoed van Stetson in is voor alle activiteiten. Aan het draagcomfort zal het in elk geval niet liggen, want de Amerikaanse producent heeft het fijnste haarvilt gekozen voor dit aantrekkelijke model dat verder dan ook geen franje nodig heeft. Het smalle ledergarnituur in dezelfde tint rondt het geheel subtiel af. Made in the USA.

€ 279.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden The Valley 4X Haarvilthoed by Stetson
Product
 

Ascot Hoge Hoed by Lierys

Een majesteit onder de hoeden. Geen enkele heer ging of gaat zonder stijve hoge hoed naar de legendarische paardenraces in het Engelse Ascot die sinds 1711 gehouden worden onder beschermheerschap van de Britse koninklijke familie. De hoed hoort er volgens de etiquette nu eenmaal bij - op Ascot bevindt je je half juni namelijk in het gezelschap van echte royals! Deze grijze cilinderhoed weet met zijn traditionele zwarte garnituur zeker de aandacht te trekken op een huwelijksfeest of tijdens een andere festiviteit. Een weggewerkte rand, een voering van taftzijde en een leren voeringband tonen het Duitse vakmanschap.

€ 279.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Ascot Hoge Hoed by Lierys
Product