Borsalino Prestige Panama Bogarthoed

Handwerk van tijdloze kwaliteit. Panamastro van het allerfijnste, handgeweven met meer dan 30 vlechtingen per duim, werd in deze luxueuze zomerhoed verwerkt. Heel klassiek wordt de Bogart panamahoed Montecristi door een zwarte ripslint en gouden borselino-afbeelding omsloten. Een dunne voeringsband zorgt ervoor dat de goed aansluit en toch soepelzacht aanvoelt. Iedere hoed is uniek en afkomstig van het traditionele Italiaanse huis Borsalino.

€ 1499.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Borsalino Prestige Panama Bogarthoed
Product
 

Borsalino Panama Bogarthoed Premium

Handgemaakte schoonheid. Het fijnste panamastro is met de hand verwerkt tot deze luxe zomerhoed. De Montecristi-panamahoed in Bogartuitvoering is voorzien van zwart ripsband met het goudkleurig gestanste logo van Borsalino. Dun voeringband zorgt voor het zachte comfort van deze soepele herenhoed. Iedere hoed is uniek en afkomstig van de traditionele Italiaanse hoedenmakers van Borsalino.

€ 799.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Borsalino Panama Bogarthoed Premium
Product
 

Montecristi Traveller Panamahoed by Lierys

Handgemaakt en bijzonder fraai. Deze traveller van Lierys is in Ecuador met de hand vervaardigd van speciaal geselecteerd panamastro. Het fijngevlochten materiaal zorgt voor het vederlichte draagcomfort en het contrasterende ripsbandgarnituur met strik maakt de elegante verschijning indrukwekkend af. De metalen merkpin onderstreept de prachtige kwaliteit van de fedora. Met sneldrogende lichte voeringband voor optimaal draagcomfort.

€ 599.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Montecristi Traveller Panamahoed by Lierys
Product
 

Norwell Traveller Panama Hoed by Stetson

In voor iets bijzonders? Soepel panamastro van zeer fijn en zorgvuldig Ecuadoriaans vlechtwerk. Dit maakt deze exclusieve traveller van Stetson uniek. De zacht glanzende Montecristi panamahoed met enigszins opstaande rand heeft een stijlvolle kroon met een elegant ripsbandgarnituur. Met voeringband van zeer zacht leer en stofvoering ter versteviging in de kroon.

€ 599.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Norwell Traveller Panama Hoed by Stetson
Product
 

Panama Hoed Montecristi 11 12 by Lierys

Deze hebt u verdiend. Deze stijlvolle panamahoed van Lierys beschikt over een exclusieve Montecristi-kwaliteit. Het hoogwaardige toquilastro is zo schitterend verwerkt, dat deze elegante herenhoed zeer soepel in de hand ligt en zich vederlicht op het hoofd neervlijt. Het natuurgetrouw gekleurde en licht glanzende hoedenlint benadrukt de stijlvolle elegantie, waarmee deze met de hand vervaardigde strohoed uit Ecuador het hoofd van iedere man weet te sieren. Een panamahoed van de allerbeste kwaliteit - die heeft u gewoon verdiend. Met brede, fijne ribsvoeringband.

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Panama Hoed Montecristi 11 12 by Lierys
Product
 

Black Trim Small Panamahoed by Borsalino

Zwart als de nacht. Het fraaie ripsbandgarnituur van deze effen hoed van Borsalino is diepzwart. Het herenmodel is gemaakt van 100% fijn panamastro dat zorgt voor zijn exclusieve uitstraling. De enigszins opstaande rand van de fedora beschermt tegen de verblindende zon. Ideaal voor op vakantie. Staat prachtig bij een zomers pak. Met de hand gevlochten, graad 12-15 (Panama fine). Met goudkleurig merklogo op de ripsbandstrik.

€ 329.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Black Trim Small Panamahoed by Borsalino
Product
 

Brown Trim Small Panamahoed by Borsalino

Standvastig. De hoed van Borsalino in hoogwaardige strokwaliteit overtuigt door zijn tijdloze helderheid. Een klassiek ribband met gouden merkstempel zet markante contrasten op de zomerhoed, die helderder als een typische panamahoed straalt. Met geribd voeringband.

€ 329.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Brown Trim Small Panamahoed by Borsalino
Product
 

Dressed To Kill Bruidshoed by Maja Prinzessin von Hohenzollern

Mooiste feestjuweel. Met de betoverende fascinator uit de speciale collectie Urban Princess Maja Prinses von Hohenzollern presenteert een heel bijzonder hoofddeksel. Op de haarband vormt het fijne sinamaystro een sierlijke gelegenheidshoed die gesierd wordt met talrijke veren in stemmige kleuren. Unieke accessoire voor feestelijke gelegenheden.

€ 299.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Dressed To Kill Bruidshoed by Maja Prinzessin von Hohen
Product
 

Prestigioso Trilby Panamahoed by Borsalino

Zomers fris uit Ecuador. Deze panamahoed van Borsalino zorgt voor een flinke dosis Zuid-Amerikaanse levensvreugde in uw outfit. Het trilbymodel is in Ecuador gevlochten van 100% panamastro. De parmantige smalle rand en het brede ripsbandgarnituur maken de zomerhoed tijdloos. Even fijn op vakantie als thuis in de tuin. Het fraaie model is prachtig ter afronding van een zomerhemd of linnen pak. Met goudkleurig merklogo.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Prestigioso Trilby Panamahoed by Borsalino
Product
 

Green Trim Small Panamahoed by Borsalino

Groen als het gras in Panama. Het ripsbandgarnituur van deze Bogarthoed van Borsalino herinnert aan gras. Het goudkleurige merklogo onderstreept de elegante uitstraling van deze uni fedora. De enigszins opstaande rand van de fedora van 100% panamastro beschermt tegen de verblindende zon, niet alleen op vakantie maar ook thuis op de veranda. Prachtig bij een linnen pak. Met de hand gevlochten, graad 12-15 (Panama fine). Made in Ecuador.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Green Trim Small Panamahoed by Borsalino
Product
 

Sissi Florentijnse Hoed by Lierys

Een uniek stuk romantiek. Met de brede rand nodigt de historisch aandoende strohoed uit tot uitvoerig wandelen in de zon. De edele dameshoed heeft een bijzondere vlechtwijze met een buitengewone structuur die subtiel wordt gecontrasteerd door het gestrikte lint, de omboorde rand en een voeringsband. Een platte hoed met elegant elan.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Sissi Florentijnse Hoed by Lierys
Product
 

Cuenca Panamahoed by Borsalino

In vorm. Van de brede subtiel opstaande rand tot de kroon overtuigt deze zomerse hoed van Borsalino van gevlochten panamastro waaraan hij zijn ongecompliceerde draagcomfort dankt. Om te zorgen dat het flexibele model toch zijn vorm behoudt, is de kroon verstevigd met siliconen. Om de kroon ligt een effen ribboordversiering met het zwierige merklogo. Made in Italy.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Cuenca Panamahoed by Borsalino
Product
 

Cuenca Blue Panamahoed by Borsalino

Schitterend. Panamastro bepaalt de fraaie kwaliteit van deze imposante zomerhoed. Voeg daarbij de mooie kleur, de zelfbewust opstaande rand en de met siliconen versterkte elegant gedeukte kroon. De brede ribboordversiering met het merklogo van Borsalino onderstreept het imposante karakter van dit model dat casual outfits voorziet van een fraai contrast en geklede outfits mooi accentueert. Made in Italy.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Cuenca Blue Panamahoed by Borsalino
Product
 

Jefferson Panama Hoed by Stetson

De elite onder de hoofddeksels. Een traveller gemaakt van fijn toquilla-stro met 40-voudige UV-bescherming combineert op grandiose wijze comfort en zeggingskracht. De smalle hoedband van edele denim verleent de exclusieve zomerhoed van Stetson een onconventionele elegante afwerking. Met comfortabele voeringband van stof.

€ 279.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Jefferson Panama Hoed by Stetson
Product
 

Jenkins Panama Hoed by Stetson

In een panamahoed versmelten comfort en individualiteit... Een sportieve hoedband van zwarte edel-denim siert de klassieke panamastrohoed van Stetson USA. Van de gerenommeerde Montecristi-Manufactuur stamt het fijne, soepele toquilla-stro, de lichte beschutting tegen de zon en ademende werking in een in stijl gehouden Bogart-vorm vereent. Sluit geen compromissen. Neem alleen het allerbeste!

€ 279.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Jenkins Panama Hoed by Stetson
Product
 

Crochet Panamahoed by Borsalino

Moderne chic. Deze elegante panamahoed van Borsalino verlokt met zijn moderne design. Het geraffineerde kleurpatroon gevlochten van 100% licht stro komt extra tot zijn recht bij outfits in een kleur. Quality & style made in Italy.

€ 279.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Crochet Panamahoed by Borsalino
Product
 

Jefferson Bleached Panamahoed by Stetson

Onaangedaan door de zon. Deze handgemaakte traveller van Stetson is gemaakt van toquilla-stro in een lichte toon en heeft met de garnituurband van fijn denim een frisheid, die geen afbreuk doet aan zijn elegantie. Met praktische eigenschappen als een 40-voudige zonbescherming overtuigt de exclusieve zomerhoed echt helemaal. Met comfortabele voeringsband van textiel.

€ 259.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Jefferson Bleached Panamahoed by Stetson
Product
 

Jenkins Bleached Panamahoed by Stetson

Als fijn, wit zand. Deze handgemaakte bogarthoed van Stetson is lichter en hoogwaardiger dan gewone strooien hoeden en biedt u 40-voudige zonbescherming, waar u maar gaat. De hoed is stijlbrekend elegant gesierd met een garnituurband van fijn denim. Met comfortabele voeringsband van textiel.

€ 259.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Jenkins Bleached Panamahoed by Stetson
Product
 

Summertime Bruidshoed by Maja Prinzessin von Hohenzollern

Voor zomerprinsessen. Deze uni hoed met grote bloem leent zich voor alle zomerse feestelijkheden. Het gewichtloos lijkende model is afkomstig uit de speciale collectie Urban Princess van Maja, prinses von Hohenzollern en gemaakt van sinamaystro en fijne zijde. Aan de binnenzijde verstelbaar met een band.

€ 239.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Summertime Bruidshoed by Maja Prinzessin von Hohenzolle
Product
 

Cosmopolitan Fascinator by Maja Prinzessin von Hohenzollern

Voor feestelijke gelegenheden. Voor wie zich ook wel eens een prinses wil voelen is deze fascinator van McBURN uit de Urban Princess-collectie van Maja, prinses von Hohenzollern. Het model van vormvast sinamaystro voor bijzondere gelegenheden is gedecoreerd met glanzende pareltjes en een grote bloem. De zachte band rust comfortabel op het haar en zorgt voor het uitstekende draagcomfort van dit hoofdsieraad. Perfect voor de races en andere feestelijke evenementen.

€ 209.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Cosmopolitan Fascinator by Maja Prinzessin von Hohenzol
Product