Borsalino Prestige Panama Bogarthoed

Handwerk van tijdloze kwaliteit. Panamastro van het allerfijnste, handgeweven met meer dan 30 vlechtingen per duim, werd in deze luxueuze zomerhoed verwerkt. Heel klassiek wordt de Bogart panamahoed Montecristi door een zwarte ripslint en gouden borselino-afbeelding omsloten. Een dunne voeringsband zorgt ervoor dat de goed aansluit en toch soepelzacht aanvoelt. Iedere hoed is uniek en afkomstig van het traditionele Italiaanse huis Borsalino.

€ 1499.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Borsalino Prestige Panama Bogarthoed
Product
 

Borsalino Panama Bogarthoed Premium

Handgemaakte schoonheid. Het fijnste panamastro is met de hand verwerkt tot deze luxe zomerhoed. De Montecristi-panamahoed in Bogartuitvoering is voorzien van zwart ripsband met het goudkleurig gestanste logo van Borsalino. Dun voeringband zorgt voor het zachte comfort van deze soepele herenhoed. Iedere hoed is uniek en afkomstig van de traditionele Italiaanse hoedenmakers van Borsalino.

€ 799.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Borsalino Panama Bogarthoed Premium
Product
 

Montecristi Traveller Panamahoed by Lierys

Handgemaakt en bijzonder fraai. Deze traveller van Lierys is in Ecuador met de hand vervaardigd van speciaal geselecteerd panamastro. Het fijngevlochten materiaal zorgt voor het vederlichte draagcomfort en het contrasterende ripsbandgarnituur met strik maakt de elegante verschijning indrukwekkend af. De metalen merkpin onderstreept de prachtige kwaliteit van de fedora. Met sneldrogende lichte voeringband voor optimaal draagcomfort.

€ 599.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Montecristi Traveller Panamahoed by Lierys
Product
 

Norwell Traveller Panama Hoed by Stetson

In voor iets bijzonders? Soepel panamastro van zeer fijn en zorgvuldig Ecuadoriaans vlechtwerk. Dit maakt deze exclusieve traveller van Stetson uniek. De zacht glanzende Montecristi panamahoed met enigszins opstaande rand heeft een stijlvolle kroon met een elegant ripsbandgarnituur. Met voeringband van zeer zacht leer en stofvoering ter versteviging in de kroon.

€ 599.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Norwell Traveller Panama Hoed by Stetson
Product
 

Bever Haarvilthoed by Borsalino

Uitstekende kwaliteit. Kenners van uitmuntende hoofddeksels zullen de elegante herenhoed met echte beverpels zeker kunnen waarderen. De stijlvolle Fedora van Borsalino ziet er schitterend uit door het zijdezachte oppervlak en de klassieke ripsband met gouden merkaanduiding. Door het fijne elastiekbandje met ophanglus kan de luxueuze haarvilthoed aan de knop van een hemd of jas worden bevestigd. Met lederen voeringsband en een zijdezachte voering met gouden, luxueuze afwerking. De fijne beverpelshoed wordt geleverd in een decoratieve, stevige hoedendoes om hem veilig in te bewaren en te vervoeren.

€ 599.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Bever Haarvilthoed by Borsalino
Product
 

Chapeau Claque Hoed

Een fijne hoge hoed met het originele vouwmechanisme! De van fraaie kunstzijde vervaardigde cilinder kan als een boek in elkaar worden gedrukt. Een voorzichtige tikje op de rand en meteen verschijnt de Chapeau Claque weer in volle glorie. Op bruiloften en luxe feesten ontplooit de trotse cilinderhoed zijn onnavolgbare charme. De rand met bies en opgeruwde bovenzijde, taftvoering en hoogwaardige voeringband van ronden fraaie handwerk uit Duitsland af.

€ 479.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Stoffen hoeden Chapeau Claque Hoed
Product
 

Humphrey Bogart Authentic Vilthoed by Borsalino

Authentiek Bogart. Dit model van Borsalino van haarvilt is van een onweerstaanbare charme. Het is dan ook geïnspireerd op de originele vorm van het bekende Bogartmodel. Humphrey Bogart liet zijn klassieker destijds persoonlijk vervaardigen door Borsalino. De grote kwaliteit van de waterafstotende fedora is te danken aan het met zorg verwerkte materiaal van 100% haarvilt. Met reproductie van de handtekening op de lederen band aan de binnenzijde.

€ 450.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Humphrey Bogart Authentic Vilthoed by Borsalino
Product
 

Borsalino Brede Rand Bogart Hoed

De hoed met brede rand van Borsalino. Sinds 150 jaar is de naam van de legendaire Italiaanse hoedenmaker Giuseppe Borsalino een synoniem voor de hoed der hoeden. Het bijzondere van deze hoed: Zoals tegenwoordig nog maar heel weinig hoeden, bestaat hij uit kostbaar konijnenhaar en is met de hand vervaardigd. Een aanschaffing voor het leven, goed behoed in een succesvolle toekomst. De hoed is niet gesteven en wordt uit één stuk vervaardigd. Klassiek modern zoals altijd uitgevoerd met een voering van taf en met een leren zweetband.

€ 449.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Borsalino Brede Rand Bogart Hoed
Product
 

50 Gram Heren Fedora Hoed by Borsalino

Met de nodige luchtigheid. Deze exclusieve Borsalino-hoed van haarvilt is gemaakt van het fijnste konijnenhaar. Hierdoor weegt de hoed slechts 50 gram. Het satijnzachte haarvilt is van nature water- en vuilafstotend. Hierdoor is het hoogste draagcomfort gegarandeerd en blijft uw hoofd ook nog eens lekker koel of juist warm. Deze elegante en naadloze fedora is een uitstekende keuze voor elke stijl- en kwaliteitsbewuste man. Geproduceerd in Italië, met klassiek ribboordversiering en goudkleurig Borsalino-logo.

€ 449.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden 50 Gram Heren Fedora Hoed by Borsalino
Product
 

Borsalino Hoed Klassiek

De hoed der hoeden. Sinds 1857 staat de naam van de legendaire Italiaanse hoedenmaker Giuseppe Borsalino voor de hoed onder de hoeden. Het bijzondere: Zoals tegenwoordig nog maar heel weinig hoeden bestaat hij uit kostbaar konijnenhaar en wordt in precieze detailarbeid met de hand vervaardigd. Hoofdgedeelte en hoedrand zijn uit één stuk verwerkt en kunnen helemaal ongesteven in hun typische fedoravorm worden gebogen. Klassiek modern als altijd is de hoed met ribband en voering van zuiver zijde alsook een leren zweetband uitgevoerd. Zo goed als gewichtsloos, fluweelzacht en buitengewoon sterk waterafstotend. Een aanschaffing voor het leven, goed behoed in een succesvolle toekomst.

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Borsalino Hoed Klassiek
Product
 

Borsalino Marrone Hoed

De hoed der hoeden. In stijlvolle bruine kleurnuance. Sinds 150 jaar is de naam van de legendaire Italiaanse hoedenmaker Giuseppe Borsalino een synoniem voor de hoed der hoeden. Het bijzondere van dit model: Zoals tegenwoordig nog maar heel weinig hoeden, bestaat hij uit kostbaar konijnenhaar en is met de hand vervaardigd. Een aanschaffing voor het leven, goed behoed in een succesvolle toekomst. De hoed is niet gesteven en wordt uit één stuk vervaardigd. Klassiek modern als altijd uitgevoerd met een voering van taf en een leren zweetband.

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Borsalino Marrone Hoed
Product
 

Lariat 5X Haarvilthoed by Stetson

Zelfbewust met schwung. Het fijnste haarvilt is met zorg verwerkt tot deze opvallend mooie en kwalitatief hoogwaardige cowboyhoed van Stetson. Door de uni uitvoering komt de zelfbewust golvende rand uitstekend tot zijn recht. De finishing touch wordt gevormd door het smalle ledergarnituur. Bij rodeo´s en countryconcerten hoort de cowboy tot de standaarduitrusting, maar ook urban cowboys zullen er raad mee weten. Made in the USA.

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Lariat 5X Haarvilthoed by Stetson
Product
 

Panama Hoed Montecristi 11 12 by Lierys

Deze hebt u verdiend. Deze stijlvolle panamahoed van Lierys beschikt over een exclusieve Montecristi-kwaliteit. Het hoogwaardige toquilastro is zo schitterend verwerkt, dat deze elegante herenhoed zeer soepel in de hand ligt en zich vederlicht op het hoofd neervlijt. Het natuurgetrouw gekleurde en licht glanzende hoedenlint benadrukt de stijlvolle elegantie, waarmee deze met de hand vervaardigde strohoed uit Ecuador het hoofd van iedere man weet te sieren. Een panamahoed van de allerbeste kwaliteit - die heeft u gewoon verdiend. Met brede, fijne ribsvoeringband.

€ 399.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Panama Hoed Montecristi 11 12 by Lierys
Product
 

Open Road 5X SuperX Hoed by Stetson

Imposant. Stetson staat bekend om zijn unieke kwaliteit en fantastische designs. Ook dit model scoort dus met vlag en wimpel. Het fijnste haarvilt staat borg voor deze soepel-elegante verschijning in een fraaie aantrekkelijke kleur met een iets opstaande rand. Het smalle garnituur dat eindigt in een mooi strikje zorgt voor de finishing touch. Deze hoed verenigt stijl met kwaliteit op een manier die zijn weerga niet kent. Made in the USA.

€ 389.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Open Road 5X SuperX Hoed by Stetson
Product
 

Black Trim Small Panamahoed by Borsalino

Zwart als de nacht. Het fraaie ripsbandgarnituur van deze effen hoed van Borsalino is diepzwart. Het herenmodel is gemaakt van 100% fijn panamastro dat zorgt voor zijn exclusieve uitstraling. De enigszins opstaande rand van de fedora beschermt tegen de verblindende zon. Ideaal voor op vakantie. Staat prachtig bij een zomers pak. Met de hand gevlochten, graad 12-15 (Panama fine). Met goudkleurig merklogo op de ripsbandstrik.

€ 329.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Black Trim Small Panamahoed by Borsalino
Product
 

Brown Trim Small Panamahoed by Borsalino

Standvastig. De hoed van Borsalino in hoogwaardige strokwaliteit overtuigt door zijn tijdloze helderheid. Een klassiek ribband met gouden merkstempel zet markante contrasten op de zomerhoed, die helderder als een typische panamahoed straalt. Met geribd voeringband.

€ 329.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Brown Trim Small Panamahoed by Borsalino
Product
 

Dressed To Kill Bruidshoed by Maja Prinzessin von Hohenzollern

Mooiste feestjuweel. Met de betoverende fascinator uit de speciale collectie Urban Princess Maja Prinses von Hohenzollern presenteert een heel bijzonder hoofddeksel. Op de haarband vormt het fijne sinamaystro een sierlijke gelegenheidshoed die gesierd wordt met talrijke veren in stemmige kleuren. Unieke accessoire voor feestelijke gelegenheden.

€ 299.95

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Dressed To Kill Bruidshoed by Maja Prinzessin von Hohen
Product
 

Borsalino Nero Pack Away Hoed

Klassiek zwart. De hoed in haarvilt met band van suède van Borsalino overtuigt door stijl en kwaliteit. Zacht konijnenhaar maakt van de traveller een waterafstotende, attractieve outdoorhoed voor alle gelegenheden. Embleem en voeringband met Borsalino-print.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Vilthoeden Borsalino Nero Pack Away Hoed
Product
 

Prestigioso Trilby Panamahoed by Borsalino

Zomers fris uit Ecuador. Deze panamahoed van Borsalino zorgt voor een flinke dosis Zuid-Amerikaanse levensvreugde in uw outfit. Het trilbymodel is in Ecuador gevlochten van 100% panamastro. De parmantige smalle rand en het brede ripsbandgarnituur maken de zomerhoed tijdloos. Even fijn op vakantie als thuis in de tuin. Het fraaie model is prachtig ter afronding van een zomerhemd of linnen pak. Met goudkleurig merklogo.

€ 299.00

Meer informatie / bestellen >>>

Hoeden Strohoeden Prestigioso Trilby Panamahoed by Borsalino
Product