Donegal Ivy Pet by Stetson

Stijlvolle verschijning. Hoogwaardig verwerkte scheerwol waarborgt het ongeëvenaarde draagcomfort van deze flatcap van Stetson. De ademende vochtregulerende voering van katoen maakt hem helemaal af. De populaire uitvoering uit één stuk van stijlvol gemêleerde tweed sluit mooi aan. Je ziet er dan ook meteen aan af hoe behaaglijk hij is. Voor een geweldige afronding van elke outfit. Made in the EU, metalen merkembleem aan zijkant achter.

€ 89.00

Meer informatie / bestellen >>>

Caps Flat caps Donegal Ivy Pet by Stetson
Product
 

Hatteras Woolrich Flat Cap by Stetson

Voor alle grote jongens. De buitenzijde van deze achtdelige flatcap van Stetson houdt het midden tussen knuffelzacht en fluffy. Deze klassieke newsboy cap is van een prettige materiaalmix met hoogwaardige Woolrich®-wol in een tijdloos visgraatmotief. De subtiele ballonvorm en de gebogen klep voorzien elke garderobe van een frisse jongensachtige finishing touch. Met katoenen voering en ripsvoeringband.

€ 79.00

Meer informatie / bestellen >>>

Caps Flat caps Hatteras Woolrich Flat Cap by Stetson
Product
 

Hatteras Lambswool Check Pet by Stetson

Compromisloos. Noch qua materiaalkeuze noch qua uiterlijk heeft Stetson compromissen gesloten voor deze flatcap. De huidvriendelijke, vochtregulerende katoen van de voering waarborgt het draagcomfort en de hoogwaardige wol neemt de behaaglijkheid voor zijn rekening. Dankzij de harmonische kleurstelling met gemêleerde ruiten is hij aantrekkelijk modieus. Made in the EU.

€ 79.00

Meer informatie / bestellen >>>

Caps Flat caps Hatteras Lambswool Check Pet by Stetson
Product
 

Hatteras Noir by Stetson

Klassiek en goed. Alleen speciaal geselecteerde materialen zijn gebruikt voor het zorgvuldig vervaardigen van deze Stetson-muts. In de retrostijl van de arbeidersmuts uit de jaren 20 vindt deze hoogwaardige sportmuts met hoog scheerwolgehalte en de toevoeging van de fijnste kasjmier tegenwoordig haar eigen dragers. Met een zachte flanelvoering.

€ 69.00

Meer informatie / bestellen >>>

Caps Flat caps Hatteras Noir by Stetson
Product
 

Muskegon Gatsby Cap by Stetson

Boven gebreid, onder leder. De combinatie van gebreide cap en een zacht geitenlederen kleponderkant is zeker uniek. Zesdelig en plat gestyld gaat die gebreide cap sportief door de koeler wordenden dagen. Compleet gesloten en met katoen voering.

€ 59.00

Meer informatie / bestellen >>>

Caps Flat caps Muskegon Gatsby Cap by Stetson
Product
 

Texas Classic Wool Pet by Stetson

Behaaglijk gekleed. Deze flatcap van Stetson is extra behaaglijk dankzij de hoogwaardige wol. Zijn winterse comfort wordt nog verder geoptimaliseerd door de vochtregulerende katoenen voering. Met de kwaliteit van de cap zit het dus wel goed en dat geldt ook voor zijn uiterlijk dankzij het trendy gemêleerde materiaal. En niet in de laatste plaats uiteraard ook door de zesdelige slimfit uitvoering. Made in EU, met metalen merkembleem aan de zijkant.

€ 59.00

Meer informatie / bestellen >>>

Caps Flat caps Texas Classic Wool Pet by Stetson
Product
 

Tweed Pet met Bijpassend Strikje

Afgestemd. Ook in de winter zetten de liefhebbers bij voorkeur een flatcap op, helemaal wanneer die is gemaakt van warme tweedwol met zo´n fijne stofvoering. De optiek is modieus: de bovenzijde is geruit en aan de zijkant zijn cordpanelen ingezet. De cap wordt vergezeld van een extra highlight in de vorm van een strikje in dezelfde ruit om uw winteroutfit fraai af te ronden. Made in Italy.

€ 49.90

Meer informatie / bestellen >>>

Caps Flat caps Tweed Pet met Bijpassend Strikje
Product
 

Stiffer Flat Cap

Subtiele klasse. In deze flatcap is duidelijk linnen verwerkt en daardoor is hij stevig, klimaatregulerend en vuilwerend. Het gemêleerde design is subtiel en de aansluitende vorm en omzoomde ventilatiegaatjes zorgen voor het casual accent. One size fits all, voorzichtig met de hand wassen aanbevolen.

€ 17.95

Meer informatie / bestellen >>>

Caps Flat caps Stiffer Flat Cap
Product